miercuri, 26 noiembrie 2008

Soferi

Cred ca partea cea mai proasta a Dubaiului este traficul rutier. Cosmar e prea putin spus. Si la peste 500 de masini / 1000 de locuitori este de asteptat.
Desi nu conduc (am permis, dar e bun de pus in rama, ca n-am tupeu sa urc la volan), vad fara sa vreau ce se intampla pe sosele. Si ma minunez.
Nu ma refer la soferi care vorbesc la telefon, sau la soferi-parinti iresponsabili care conduc cu copiii in brate, sau la soferi care nu-s in stare sa-si tina banda de mers in viraje. Astea au devenit ceva atat de normal aici.
Azi dimineata am vazut una nemaivazuta. Pe o autostrada destul de aglomerata, pe banda din dreapta, un localnic isi conducea masina cu 60 km/h si citea ziarul. Probabil era foarte interesat de evolutia bursei si a pretului petrolului, ca doar asta intereseaza pe toata lumea in ziua de azi. Dar oare chiar nu putea sa astepte sa ajunga la o benzinarie (era una la 1 km de locul unde l-am vazut), sa-si ia un ceai si sa studieze ziarul acolo, in liniste si pace? Eu i-as lua permisul de conducere si l-as expedia de urgenta la scoala, pentru niste lectii serioase de conduita preventiva.

marți, 25 noiembrie 2008

Buna ziua

Buna ziua, lume!
In sfarsit sunt si eu in rand cu lumea moderna si am blog.
Imi era necesar? Nu neaparat. Dar pentru ca nu ma costa nimic si pentru ca zilele astea ma plictisesc teribil la serviciu, mi-am zis: "Hai s-o fac si pe asta, sa vad si eu cu ce se mananca blogul".
De asemenea, am vazut niste bloguri absolut superbe (Maya's world e unul dintre ele) si am zis ca vreau si eu.
Desigur ca va mai curge multa apa pe Dunare pana cand voi ajunge la nivelul lor, dar ceea ce era mai important (set-up the blog) am facut.
Acuma, sunt eu insami curioasa cat de constiincioasa voi fi si cat de des voi posta. Ca nu ma tin prea mult crizele de constiinciozitate.
Anyway, imi urez bun venit in blogosfera si spor la postat!