joi, 11 decembrie 2008

De data asta eu!

Zilele trecute am condus din nou dupa cateva luni in care n-am pus mana pe volan deloc. La cat imi este mie de teama de condus, asta e un eveniment care chiar merita mentionat.
Am condus vreo 6-7 km, la 80 km/h, desi colegul din dreapta (sotul) tot incerca sa ma faca sa-mi bag piciorul in ea masina, sa vad si sa simt pe pielea mea cum trag cei doua sute si ceva de cai putere. Nici o sansa, cum vedeam ca depasesc 90 la ora, cum incetineam. Am constatat ca tot mi-e frica de mor, desi soseaua era goala, ca nu mai sunt in stare sa tin masina dreapta in banda si ca stau atat de incordata, de ma trec toate transpiratiile.
Concluzia la care am ajuns: soferia nu e pentru mine, oricat ar incerca toti cei din jurul meu (familie, prieteni, colegi) sa ma faca sa cred altfel.

4 comentarii:

Ducesa spunea...

Trebuie sa nu te lasi deloc, doar inceputul e mai greu, apoi...floare la ureche! crede-ma, iti spun din experienta proprie.cand am inceput sa conduc prima data prin Bucuresti...imi faceam o cruce in lift mare cat mine si aveam emotii garla! am zis ca nu trebuie sa mai aman treaba asta, ca e in dezavantajul meu. asa ca ma urcam la volan si stateam cu batul in fund...pana ajungeam la destinatie.eu am zis ca nebuneala ca in Bucuresti...nu e pe nicaieri,si numai asa capat experienta.acum mi se pare simplu de tot sofatul, imi place si m-as duce oriunde. eu iti tin pumnii si iti spun, nu te lasa!

Unknown spunea...

cami, nu renunta! trebuia sa ma vezi pe mine cand am inceput sa conduc, pe partea dreapta a soselei! eram belea! nu a trecut mult si ma sinteam de parca condusesem tota viata. si am invatat pe masina puternica, v8 - 5m lungime si 2mlatime, mda, e un fel de limuzina mai mica :)
eu am fetele cu mine in masina mai tot timpul si sant zbir. tata m-a complimentat cand a fost aici(el sofer de meserie cu multe ore la activ), a zis ca am in sange condusul! :) bafta si nu te lasa, persevereaza!

ps: imi place blogul tau:)

Maya spunea...

Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!

CamiB spunea...

Va multumesc mult pentru incurajari.
Sarbatori fericite si un an nou cu sanatate, bucurii si impliniri.