joi, 8 ianuarie 2009

Cum se lucreaza in Dubai

Inainte de sarbatori la mine la birou s-a spart un perete despartitor din sticla. Fara nici un motiv, fara ca cineva sa izbeasca sticla cu ceva, dintr-o data a bubuit si s-a crapat tot.
Azi au venit unii de la firma de design interior sa ia dimensiunile pentru inlocuirea sticlei. In mod normal te-ai astepta sa vina un nene cu o ruleta si un caiet, nu? Adica eu, daca as fi supervarza (supervisor) intr-o astfel de firma as trimite o persoana. Ei bine, nu, au venit 3 (trei) indieni, unul cu ruleta si caietul, unul cu o agenda pe care n-a deschis-o si al treilea cu mainile in buzunar. Cel cu ruleta s-a dus si a masurat, ceilalti au stat in receptie degeaba. Ei au plecat si eu am ramas intrebandu-ma la ce dracu trebuie 3 oameni (dintre care 2 stau degeaba) ca sa masoare o rama?

Revin cu o completare: la o ora dupa ce prima echipa a venit sa masoare rama, a mai venit o echipa, de data asta formata din 2 indieni, care habar n-avea ca mai fusese cineva pentru aceeasi treaba. Unul intindea ruleta, si celalalt citea dimensiunea. N-am vazut pe nici unul sa scrie, oare au asa o memorie extraordinara incat sa tina minte dimensiunile pana ajung la atelier?

1 comentarii:

Irina spunea...

Cami, tocmai am descoperit blogul tau! Felicitari si mult succes!