miercuri, 14 ianuarie 2009

Gata cu prostiile

Acum vreo cateva zile, umbland creanga printr-un mall (Mall of Emirates pentru cine cunoaste Dubaiul), am intrat intr-o farmacie care ofera servicii de masurare a BMI, grasimii, tensiunii etc. M-am cantarit si am avut un soc: m-am ingrasat ca o purcica. Nu-i de mirare ca in ultima vreme ma cam strangeau pantalonii.
Si am stat un pic si mi-am analizat obiceiurile culinare din ultima vreme. Concluzia la care am ajuns: dezastru. Croissante, cookies (double chocolate, pe cat posibil), fast food de 2-3 ori pe saptamana, dulciuri cat incape. Si am zis: GATA. Nu ma apuc de nici o dieta, nu am rabdare sa numar calorii, sa calculez indici glicemici si nu concep sa beau numai apa la pranz.
Dar mi-am impus sa fiu mai atenta la ce mananc. Am renuntat la dulciuri, la croissante, la cookies. Mi-am impus sa nu mai mananc fast food. Mai bine salata in loc de burgerul ala cu cartofi prajiti, cat de apetisant ar parea el. Mi-am scos de pe net Workout with Cindy Crawford si m-am apucat de workout. Urmarea: acuma ma dor toti muschii posibili si imposibili, dar asta e semn ca workoutul meu functioneaza. Sper sa ma tina ambitia asta macar pana dau jos 5 kg. Daca se poate si mai mult, cu atat mai bine.

3 comentarii:

Paradis spunea...

Cami,te sustin si eu.Succes nebun in dieta.Azi am inceput si eu dieta cu salate,fructe,ciorbe de zarzavaturi,si multe lichide.te pup.

CamiB spunea...

Multumesc, Paradis. Sper sa am succes.

niko1212 spunea...

bafta cu dieta ! si eu cand vad ca incepe sa ma stranga blugii renunt la fainoase dulciur grasimi si o tin numai pe legume crude, salate , un fruct pe zi si ceaiuri neindulcite . dupa cateva zile inot in aceasi blugi :))