sâmbătă, 30 mai 2009

Servicii

Ma duc miercuri la farmacia de langa biroul meu sa-mi iau pilule. Nu le vad pe raft si intreb o farmacista daca sunt pe stoc.
Ea: "Nu sunt, ne pare rau, dar vi le putem aduce maine"
Eu: "Am nevoie de ele astazi, trebuie sa incep o folie noua azi" Pune tipa mana pe telefon, suna la vreo 2 branch-uri si imi spune ca mi le aduce in 10 minute. Ii zic "Ok, vin mai tarziu sa le iau, ca lucrez in zona".
Ea: "Nu e nevoie sa mai veniti, vi le trimitem noi la birou". Deja eram placut surprinsa. Ii intind cardul sa platesc si ea imi spune ca pot sa-i dau banii soferului care imi aduce pastilele. Eu: "Nu am cash, vreau sa platesc acum cu cardul". Ea: "Nici o problema, o sa trimitem soferul cu aparatul pentru carduri, o sa dureze cam 20-30 de minute". Am facut ochii cat cepele. Si-mi zic: stai sa vad daca e chiar asa cum spune ea. Si dupa 20 de minute vine soferul la mine la birou, cu pastilele mele intr-o punguta, cu bonul de casa si cu aparatul pentru carduri, wireless. Nu mi-a venit sa cred si inca ma mai minunez de eficienta oamenilor alora.

3 comentarii:

Ela spunea...

As vrea eu sa vad asta in Romania!!! Week-en placut.

CamiB spunea...

Nici aici nu e chiar la ordinea zilei. In general calitatea sericiilor e sub orice critica, dar ma bucur de cate ori intalnesc o exceptie.

Maya spunea...

Aici multi profita de asemenea servicii.mai ales cei care lucreaza pîna tîrziu,si nu-si pot face nici macar cumparaturile.Se poate comanda orice(de la pilule..pîna la morcovi si telina),fie personal,fie prin telefon/mail..etc,se transporta direct la domiciliu(sau adresa stabilita),si la fel se plateste cu cardul pe loc..sau daca esti clientul lor,ori îti trag direct din cont,ori îti trimit nota de plata acasa,si ai timp de cîteva zile sa o platsti.