joi, 13 mai 2010

La multi ani, mama

Maine este ziua lui mami meu. Si cum peste week-end (vineri - sambata pe aici) nu am acces la internet, vreau sa-i spun azi "LA MULTI ANI!", sa fiu prima.
Deci: la multi ani, mama, sa traiesti si sa fii sanatoasa. Iti multumesc pentru tot ce faci si ai facut mereu pentru mine, pentru rabdarea ta si pentru ca nu iei in seama toanele mele de copil bezmetic, pentru toate bunatatile cu care ma astepti cand vin in vacanta (de-acum sper ca vei avea un ajutor de nadejde in persoana lui Ken). Imi pare rau ca nu pot fi langa tine sa-ti dau un buchet mare mare de flori.
Am reusit sa gasesc un site romanesc care mi-a acceptat plata prin credit card si aveau robotul meu pe stoc (Kenwood KM 266). Am comandat si sper sa fie livrat maine. Daca nu e maine, nu-i bai, ca pe 21 mai e ziua ei de nume, asa ca si intre sarbatori e ok.

6 comentarii:

Unknown spunea...

la multi ani mamei tale. sa fie sanatoasa si tot ce isi doreste.

CamiB spunea...

Multumesc, Veronica.

realbadpisy spunea...

sa iti traiasca mamik!!!

Nely spunea...

Pentru mama ta, multa sanatate si LA MULTI ANI!

Maya spunea...

La multi ani,mamei tale!Sanatate si numai bine!
Frumos cadou,Cami! :)

Te pup,si un weekend minunat îti doresc! :)

CamiB spunea...

@ pisy si Nely: va multumesc mult.
@ Maya: Multumesc mult. Datorita tie si Adrianei stiu de Ken si am fost impresionata de capabilitatile lui si trebuie sa va multumesc pentru inspiratie. Si ce cadou mai potrivit pentru o persoana care iubeste bucatareala? Sper sa-i placa si ei.