duminică, 30 mai 2010

Shrek 4

Ieri am fost sa vedem Shrek 4. In IMAX. Filmul in sine nu m-a impresionat in mod deosebit, poate si pentru ca eu personal nu agreez N continuari la un film de succes.
In schimb, IMAX a fost o experienta in sine. Ecranul urias, calitatea foarte buna a imaginii m-au impresionat. Totusi, dupa vreo 30 de minute de film a trebuit sa-mi dau ochelarii jos, ca ma durea capul infiorator si ma luase ameteala si aveam senzatia ca mi se face rau. Asa ca mai bine de jumatate din film l-am vazut fara ochelari. Am zis ca mai dau o singura sansa filmelor 3D, dupa Avatar si Shrek vazute de la jumatatea salii si care mi-au dat dureri de cap. Data viitoare iau bilete pe ultimul rand si daca tot mi-e rau, renunt definitiv la filmele 3D.
O bila alba pentru calitatea serviciilor: am luat biletele pe internet si pentru ca site-ul nu era foarte clar si explicit nu am luat la IMAX. Cand am descoperit ca luasem la 3D normal, ne-am dus sa le schimbam, iar fata de la ghiseu ne-a spus ca nu ne poate returna diferenta (biletele luate de noi erau ceva mai scumpe decat IMAX-ul). Totusi, la cateva minute dupa ce am intrat in sala, a venit si ne-a adus restul.

0 comentarii: