marți, 21 septembrie 2010

D'ale piticozaurei

Piticozaura mea, pe care deja o cunoasteti, a mai facut aseara una nefacuta.
Am aprins in dormitor 2 lumanari parfumate. Si am vazut ca pitica mea era fascinata de flacarile lor. Un timp s-a invartit pe langa ele, s-a sucit, a incercat sa le miroase, s-a mai odihnit, apoi a luat-o de la capat. A tinut-o asa vreo 20 de minute. Eu in timpul asta faceam integrame, dar cu un ochi eram la ea. Si o vad ca la un moment dat incepe si da cu lăbuta pe langa flacara. Am crezut ca o sa simta caldura si o sa se potoleasca, da' de unde. Atata a dat cu labuta peste flacara lumanarii, pana am vazut ca ii era labuta neagra. Reusise sa-si parleasca parul care ii iesea dintre degete. I-am verificat pernutele, sa nu aiba arsuri, apoi am lasat-o in pace. Si am vazut ca s-a potolit, dar nu s-a miscat de langa lumanari pana nu le-am stins.
Bineinteles ca dupa isprava asta mirosea la mine in dormitor de parca parlisem un purcel si a trebuit sa tinem geamul deschis vreo jumatate de ora, ca sa scapam de miros.
Din pacate telefonul colegului era descarcat si n-am putut sa-i fac poze.

6 comentarii:

arcadia spunea...

Pisica ta si pisoiul Pocăi formează cea mai frumoasă pereche de pisici pe care-o cunosc eu :D

CamiB spunea...

O, multumesc. A rosit pitica, sa stii. Acuma cautam si noi un British Blue.

Anonim spunea...

Bună Cami, eu sunt Baghi. Îmi place de piticozaura ta. Ea albă, eu tăciune, eu maidanez, ea, mauuu... Cred că putem să ne împrietenim. Te rog să nu confunzi neamul nostru pisicesc cu animăluţele din pădure, care se tem de foc. Noi nu ne temem de foc. Cred că piticozaura ta voia să-ţi spună c-ar putea lucra la pompieri, fără frică.

CamiB spunea...

Buna, Baghi si bun venit. Sunt convinsa ca tu si piticuta mea o sa fiti prieteni buni. Cred ca ar fi un pompier pe cinste.
Te mai asteptam pe la noi.

Geocer spunea...

Ce te faceai daca-i lua foc blanita?

CamiB spunea...

Bine ca nu i-a luat foc. Oricum, stateam cu ochii pe ea, pregatita sa sar sa o sting, daca se parlea mai tare.