marți, 5 octombrie 2010

Nera


Ea e Nera, celalalt copil blanos al nostru (in lipsa de copii bipezi, adoptam blanosi). Asta e unul din locurile ei preferate. Ii place tare mult sa se uite pe geam (daca perdeaua acopera geamul, o da singura la o parte) si sa se bronzeze, caci dupa-masa bate soarele exact pe ea si nu se misca de-acolo cu orele.

Cand dam cu aspiratorul se ascunde pe frigider sau pe dulapurile din bucatarie.

Asta e celalalt loc favorit al ei, pe geanta mea boliviana. Aici sta seara si aici doarme. Mai scoate cate un fir, mai lasa par, dar n-am alt loc in care sa-mi pun geanta, asa ca n-am ce face.

5 comentarii:

arcadia spunea...

He he he! Putin dormea in cosul de rufe, pe tricourile purtate ale lui Vadim =))

CamiB spunea...

Ii mai place sa stea pe halatul meu de baie, pe cearsafurile curate, proaspat schimbate, pe blugi si-n bean bags.

Lia spunea...

Piscot doarme pe masa din living,
ca acolo bate soarele si are vedere
tridimensionala :) prin cele 3 geamuri.

Anonim spunea...

Evident că nu ai ce face şi nici nu încerca să schimbi lucrurile. Mie-mi place şi de Nera, mai ales că ne potrivim şi la culoare. Am vrut să mă trec la persoane interesate dar a apărut Ifim, tatăl meu biped, în loc de Baghi. Bine măcar că poza e a mea. Amândoi facem parte din categoria celor care nu se pricep la computer.

CamiB spunea...

Baghi,nici nu ma gandesc sa schimb lucrurile. Aseara imi trebuia telefonul din geanta, si pentru ca Nera statea pe geanta, l-am rugat pe sot sa-mi imprumute telefonul lui. N-am vrut sa deranjez copilu'.