duminică, 10 octombrie 2010

Interviu

Joia trecuta am avut programat un interviu la o companie publicitara. Initial a fost programat la ora 11.30, pentru ca apoi sa ma sune secretara si sa-mi spuna ca seful ei e in Abu Dhabi joi dimineata, si nu va fi in birou inainte de 2, asa ca sa ma duc la 2. Eu, stiind ca Abu Dhabi nu-i chiar dupa colt, si stiind si obiceiul celor de pe aici de-a intarzia la intalniri, deja ma vedeam asteptand ca fraiera dupa domnul manager. Asta insa nu m-a impiedicat sa ma prezint la intalnire la ora 13.57.
Eu: - Buna ziua, ma numesc Camelia si sunt aici pentru interviu.
Secretara: - Buna ziua, stiti, seful inca nu e aici, tocmai am vorbit cu el si e in drum spre Dubai.
Eu (ridicand din sprancene): - A, si cat mai are pana in Dubai? (drumul din Abu Dhabi pana in Dubai dureaza cam o ora si jumatate, in conditii de trafic normal si viteza legala)?
Ea: - Am vorbit cu el, e in drum spre Dubai, in cateva minute ar trebui sa fie aici.
M-am asezat si cele cateva minute s-au facut 25. Ma uitam la ceasul de pe perete si simteam cum rabdarea se scurge odata cu minutele. La capatul celor 25 de minute m-am ridicat si am plecat, dupa ce am rugat-o pe secretara sa-i transmita sefului ca profesionalismul si respectul ar trebui sa functioneze in ambele sensuri.
Sotul meu mi-a reprosat ca nu am stat sa-l astept. Dar eu consider ca un astfel de om nu este suficient de serios si nu-si respecta angajatii si nu vreau sa am de-a face cu asemenea sefi.
Inca n-a venit vremea sa-mi schimb slujba, asa ca mai incerc.

8 comentarii:

Panalu spunea...

BUNA Iubiti animalele si am vazut pe blog si o pisicuta neagra ca a mea ,numai ca eu am doua pisicute negre . Aveti suflet bun. TOATE CELE BUNE PANALU

arcadia spunea...

Ei zic sa tii telefonul deschis ca sigur o sa sune nenea manageru' sa-si ceara scuze! :P

CamiB spunea...

@ Panalu: nu stiu cat de buna imi este inima, dar iubesc tare mult pisicile. Toate bune si tie.

@Arcadia: o, da, desigur :P.

Tzipi spunea...

Vai de mine, cum sa fi stat sa-la stepti ? Omului clar nu-i pasa de angajati si ii trateaza intr-un dispret absolut...
Si daca te-ai fi angajat la el, si ar fi trebuit sa astepti la fel si dupa baniii de salariu, ca nu-i exclus ? ...

CamiB spunea...

La cateva zile dupa aia am vorbit cu o cunostinta care a lucrat o saptamana la aceasta firma. Si mi-a confirmat impresia pe care mi-am facut-o despre individ fara ca macar sa-l vad: nu-si respecta angajatii, ii umileste si-i injoseste cat poate.

Geocer spunea...

Daca ti-a mai confirmat si altcineva, atunci iti dau dreptate.
Adevarul e ca nici mie nu-mi place lipsa de punctualitate, dar nu intotdeauna o intarziere a cuiva poate insemna neseriozitate. Putea fi o intamplare, nu ceva repetitiv.

Raphaelly spunea...

Si pe sef il chema cumva Ferfelis?

CamiB spunea...

@ Raphaelly: habar n-am, dar agentia se numea Insignia.