duminică, 28 martie 2010

Ne-am mutat (2)

Cu masina de spalat am avut mari dureri de cap. Nu se potrivea in lacasul destinat ei. Si nu am luat vreun avion de masina de spalat, mare sau inalta, ci una normala cu latimea standard de 60 cm. Dar dobitocul de proiectant / constructor ce s-a gandit: masinile de spalat au latimea de 60 cm asa ca un spatiu de 60 cm e suficient. Ce n-a socotit el e ca pereti se mai pune si faianta si ca usile au si tocuri care mananca din acesti 60 cm de spatiu. Asa ca spatiul ramas este undeva la 57-58 cm, prea mic pentru masina de spalat. Si ne-am chinuit vreo ora, am dat jos tocul usii, apoi am dat jos faianta, apoi am scos sertarele de la dulap si cu greu am reusit sa punem masina de spalat la locul ei, lipita intr-o parte de perete (si probabil zgariata toata) si in cealalta de dulapul cu sertare.
Pisicile s-au obisnuit cat de cat cu casa cea noua si sunt foarte fericite ca si-au gasit locuri la inaltime: pe dulapurile suspendate din bucatarie. Aseara gateam si ele stateau si ma priveau de sus si mai trageau cate un "miau" din cand in cand, sa stiu ca sunt supravegheata indeaproape.
In mare am aranjat cam tot ce se putea, mai avem de pus perdele (sper azi sau maine) si de cumparat una alta, dar cumparaturile mai pot astepta.

0 comentarii: