Sambata seara am pus de-o tochitura moldoveneasca.
Am avut 2 felii de ceafa de porc proaspata, am taiat-o cubulete si am prajit-o in putin ulei.
O bucata de vreo 300g de costita afumata si ea taiata cubulete si prajita (asta in loc de carnati).
1/2 kg de ficat de pui, prajit si el rapid. Le-am pus pe toate deoparte si am facut mamaliga. Am amestecat malaiul (unul grisat, dur, ce-am gasit pe aici si unul ne-grisat, romanesc), asa ca am gasit si vreo doua cocoloase, desi am mestecat-o cu telul.
Cand mamaliga a fost gata, am trecut la asamblat: pe cate o farfurie am pus vreo 4-5 linguri de mamaliga, am incojurat-o cu carnea si ficatul de pui. Am facut cate un ou ochi, l-am pus peste mamaliga iar peste oul fierbinte am pus 2 felii de cascaval de oi (in loc de branza de burduf), care s-a topit aproape imediat. Am mancat cu mujdei de usturoi.
O nebunie de gusturi si arome, calorii si colesterol.
Tartă de ciocolată cu portocale
Acum o zi
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu