Sambata la pranz am facut ficatei de pui cu piure de cartofi si am pus cam multi cartofi la fiert. Si pe cand voiam sa-i arunc, mi-am adus aminte ca am vreo 2 cutii de ton prin dulap. Asa ca i-am pus deoparte. Dupa ce am mancat de pranz, am desfacut o conserva si am scurs-o, am taiat o ceapa solzisori, o jumate de ardei rosu ratacita prin frigider si le-am amestecat pe toate. Erau cam putini cartofi si-atunci am mai pus cativa la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert si racorit, i-am curatat, i-am taiat si i-am pus peste restul salatei. Sare, piper, vreo 2 linguri de ulei de masline (fara stirea sotului, ca are un bazdac impotriva uleiului de masline daca vede ca-l pun in salate; daca nu vede, nu-i bai, ca nu-l simte) si niste otet, si gata.
4 comentarii:
haha, mi-a placut asta cu uleiul de masline? oare toti barbatii or functiona asa - nu le spui, nu le pasa, le spui, comenteaza? :)
Al meu asa e. Si la tine e la fel? :)
da pozici, nu ne arati? sa vedem exact cum sta treaba...zic si io :D
Pisule, nu am aparat foto. Cateodata pot imprumuta camera de la serviciu, dar nu mereu. Iar pentru telefonul meu nu exista cablu de date. Da' las ca ma fac eu mare si-mi iau un DSLR.
Trimiteți un comentariu