marți, 18 mai 2010
Salata cu peste si cartofi
Sambata la pranz am facut ficatei de pui cu piure de cartofi si am pus cam multi cartofi la fiert. Si pe cand voiam sa-i arunc, mi-am adus aminte ca am vreo 2 cutii de ton prin dulap. Asa ca i-am pus deoparte. Dupa ce am mancat de pranz, am desfacut o conserva si am scurs-o, am taiat o ceapa solzisori, o jumate de ardei rosu ratacita prin frigider si le-am amestecat pe toate. Erau cam putini cartofi si-atunci am mai pus cativa la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert si racorit, i-am curatat, i-am taiat si i-am pus peste restul salatei. Sare, piper, vreo 2 linguri de ulei de masline (fara stirea sotului, ca are un bazdac impotriva uleiului de masline daca vede ca-l pun in salate; daca nu vede, nu-i bai, ca nu-l simte) si niste otet, si gata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
haha, mi-a placut asta cu uleiul de masline? oare toti barbatii or functiona asa - nu le spui, nu le pasa, le spui, comenteaza? :)
Al meu asa e. Si la tine e la fel? :)
da pozici, nu ne arati? sa vedem exact cum sta treaba...zic si io :D
Pisule, nu am aparat foto. Cateodata pot imprumuta camera de la serviciu, dar nu mereu. Iar pentru telefonul meu nu exista cablu de date. Da' las ca ma fac eu mare si-mi iau un DSLR.
Trimiteți un comentariu